ΑΣΜ Φοίνικας

ΑΣΜ Φοίνικας

ΑΣΜ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

logo_web2

Τον  Ιανουάριο του 2007 δημιουργείται ο Αθλητικός Σύλλογος Bowling ΦΟΙΝΙΚΑΣ (FI-FA). Άτομα με γνώση και μεγάλη πείρα στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα και ειδικότερα στο Bowling, αποφασίζουν και δημιουργούν  ένα σύλλογο με μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες.

Επικυρώνεται από το πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 6113/2006  απόφαση, καταχωρείται νόμιμα στο βιβλίο σωματείων με αριθμό 26 576 /2007.

Καταχωρείται στα βιβλία της ελληνικής ομοσπονδίας Bowling (Ε.Γ.Ο.) και στηρίζει την προσπάθεια για την ανάδειξη και τη βελτίωση του αθλήματος.

Η γέννηση του συλλόγου από τις στάχτες του (εξ’ ού και το όνομά του),  δείχνει τις προσδοκίες του και δραστηριοποιείται διοργανώνοντας εσωτερικά πρωταθλήματα ( ομαδικά – ατομικά – εορταστικά ), δίνοντας ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα.

Έδρα  του συλλόγου ο Αγ. Δημήτριος και ως αγωνιστική έδρα σήμερα έχει το Sporting II (Συγγρού).

Από την ίδρυση του έως και σήμερα ο Α.Σ.Μ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ(FI-FA) δίνει δυναμικά το παρόν στους πανελληνίους  αγώνες, της ελληνικής ομοσπονδίας με αντιπροσωπευτικές ομάδες, ανδρών και γυναικών  και ατομικά.

Οι αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει στο σύλλογο μετάλλια και κύπελλα σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο.

Σκοπός του συλλόγου, είναι η διάδοση , ανάπτυξη, και προαγωγή του αθλήματος του μπόουλινγκ, μέσα στα πλαίσια της αγωνιστικής άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών. Στην προσπάθεια αυτή ο σύλλογος διαθέτει πιστοποιημένους προπονητές που ασχολούνται με τους αθλητές του.

Ο  Α.Σ.Μ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (FI-FA) έχοντας ανοίξει τα φτερά του προσδοκεί σε μεγαλύτερες επιτυχίες ….

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στην διεύθυνση www.phoenixbc.gr ή να επικοινωνήσετε με e-mail στο info@phoenixbc.gr