ΑΣΜΘ «Ο Μέγας Αλέξανδρος»

ΑΣΜΘ «Ο Μέγας Αλέξανδρος»

ΑΣΜΘ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

logo-small-size

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης “O Μέγας Αλέξανδρος”, είναι ένας από τους ιστορικότερους Συλλόγους στην Ελλάδα, με πολλές διακρίσεις σε ατομικό, ομαδικό επίπεδο και συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα.

Ο Σύλλογος διαθέτει Αθλητές και Αθλήτριες σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, με συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες και οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Συλλόγου αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ο Σύλλογος διαθέτει Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και είναι ο μοναδικός Σύλλογος στην Ελλάδα που έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία του.

Σε επίπεδο οργάνωσης, ο Σύλλογος χρησιμοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία στην μηχανογράφηση και στα αποτελέσματα των πρωταθλημάτων του, ενώ είναι ένας από τους κορυφαίους Συλλόγους στην Ελλάδα σε επίπεδο νομιμότητας και οργανωτικής δομής. Οικονομικά και Φορολογικά, ο Σύλλογος είναι απόλυτα σύννομος, υγιής και τακτοποιημένος, με αποτέλεσμα αυτό να μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να οργανώνουμε περισσότερες δράσεις για τα μέλη μας και τους φίλους του Αθλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύλλογο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mabc.gr